Mirësevini!

 

Tregtojmë markat më të mira të kimikateve industriale!

Kompani jonë ofron lëndë të para kimike për industrinë e prodhimit, aksesorë dhe vegla pune, asistencë teknike dhe shërbime të lidhura me to. Përvoja dhe portofoli i produkteve na mundësojnë që të ketë një zhvillim të fortë dhe një marrëdhënie afatgjate me klientet tanë.
Rreth nesh

Rreth nesh

Nuk jemi vetëm një kompani shpërndarëse, jemi partner për klientët dhe furnizuesit tanë.

Lexo më tepër
Produktet

Produktet

Kërkoni informacione të detajuara në lidhje me produktet tona.

Kërko për produkte
Media & Evente

Media & Evente

Këtu ju mund të gjeni njoftime, publikime si dhe informacione në lidhje me produkte tona.

Lexo më tepër
2017 14 Prill

Gëzuar Pashkët

Alchem ju uron Gëzuar Festën e Pashkëve të gjithë besimtarët katolik dhe ortodoks, le të jetë kjo ditë veçantë e ...
Lexo më tepër
2017 08 Mars

Gëzuar 8 Marsin

Për nder të Ditës Ndëkombëtare të Gruas, Alchem shpk uron të gjitha Gratë që gjithmonë kanë besim në vetvete dhe që ...
Lexo më tepër
2017 27 Shkurt

Rritet çmimi i Titan Dioksidit

Alchem sh.p.k njofton të gjithë klientë e saj se do ketë rritje të çmimeve për Titanin e Dioksidit duke filluar që nga ...
Lexo më tepër